Obchod Google Play je v podstate ako každý iný obchod. Nájdeme v ňom ako lacné tak drahé produkty, tie kvalitné aj tie, ktoré nestoja za nič a samozrejme nechýbajú aj akcie a výpredaje.

Z času na čas sa rozhodnú rôzni vývojári trochu podpichnúť sťahovanie svojich aplikácií a hier formou zvýhodnenej ceny. Pokiaľ ide o kvalitnú appku alebo hru, väčšinou majú zľavy veľký úspech. Najnovšie by sme vám odporučili kolekciu skutočne prepracovaných widgetov, aplikáciu HD Widgets.

Nájdete v nej viac ako 100 widgetov v rôznych témach a vzhľadoch. Samozrejme nechýba počasie, hodiny, kalendáre, rôzne prepínače a podobne. Aplikácia je dočasne v zľave za sumu 0,99 €. Zľava je ako obvykle časovo obmedzená.

HD-Widgets

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=cloudtv.hdwidgets“]

Druhou aplikáciou v zľave je Shazam Encore. Ide o približne 60 % zľavu a z relatívne drahej appky je zrazu podstatne dostupnejšia. Prostredníctvom služby Shazam identifikuje skladby po celom svete viac ako 100 miliónov aktívnych používateľov. V poslednej aktualizácii autori vylepšili algoritmus vyhľadávania, ktorý by mal byť teraz presnejší a hlavne rýchlejší.

Aplikácia je dočasne k dispozícii za sumu 1,79 €. V plnej verzii nenájdete ani jednu zobrazovanú reklamu. Bezplatná verzia je nimi naopak poprepletaná.

shazam

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shazam.encore.android“]