Úvod Výrobcovia Samsung Samsung S7 Agent: Poistite si svoju S7 a S7 edge proti poškodeniu...

Samsung S7 Agent: Poistite si svoju S7 a S7 edge proti poškodeniu displeja + viac na rok zadarmo!

20
Samsung Galaxy S7 edge
Samsung to s uvedením noviniek na náš trh myslí vážne. Československá pobočka predstavila službu MojeS7, ktorá je navrhnutá tak, aby ste pri poruche smartfónu mali za sebou čo najrýchlejšie jeho opravu. Zároveň však pri zdĺhavejšej oprave Samsung poskytuje náhradné zariadenie. Perfektné, koniec koncov nám to závidia aj v zahraničí.

To však nie je všetko, čo si pre nás Samsung pripravil. Česká Mobilmania totiž informuje o ďalšej parádnej službe. Volá sa S7 Agent a je to mobilná aplikácia, ktorá rieši nezáručné opravy, ako napríklad opravy v prípade rozbitia displeju či vniku tekutiny do vnútra smartfónu.

Pre aktiváciu služby sa v nej stačí zaregistrovať. Samsung vás potom v registračnom formulári požiada o dátum nákupu, vaše meno, priezvisko, email a telefónne číslo. Po registrácii vám Samsung zašle email, v ktorom vás požiada o zaslanie dokladu o kúpe Galaxy S7 či S7 edge. Keď prejdete overením, Samsung vám zadarmo na jeden celý rok aktivuje rozšírené poistenie. Dobrá ponuka, čo poviete?

s7-agent-1
s7-agent-2
s7-agent-3
s7-agent-4

Pri poškodení však musíte počítať so spoluúčasťou vo výške približne 35 EUR. Samotná oprava zariadenia už potom prebehne na účet Samsungu a vy sa môžete tešiť na kvalitne opravené zariadenie. Dávajte si však pozor, S7 Agent prichádza aj s niekoľkými obmedzeniami. Prvou je nutnosť registrácie do júna 2016 a tou druhou je podpora zariadení z oficiálnej distribúcie. Šedivky teda Samsung nepoistí.

Ak vás táto ponuka zaujala (čo by jednoznačne mala), aplikáciu si môžete stiahnuť priamo z Google Play.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=tp.samsung.agentS7″]

Vďaka za tip, Silvester!