Úvod HTC HTC 10 Novinka od HTC na živých fotkách. Na Internet unikli zábery zadného krytu...

Novinka od HTC na živých fotkách. Na Internet unikli zábery zadného krytu HTC 10

3

Blíži sa predstavenie novej vlajkovej lode HTC a pozornosť sa bude čím ďalej, tým viac upútavať na ich „desiatku“.

HTC je oproti konkurencii pozadu s predstavením, ale možno to nakoniec len pomôže, keďže všetky ovácie zoženie ich HTC 10 (pôvodne One M10). Dnes vám ukážeme detailné živé fotky dizajnu HTC 10, hlavne jeho kovového tela. Na Internet unikli fotky jeho zadného čierneho a sivého krytu, ktorý si dokonca môžete kúpiť za 30 dolárov.

Fotky vyzerajú, že sa zhodujú s tými uniknutými. Na nich môžeme vidieť typický plastový pásik s anténami a 3,5mm konektorom pre slúchadlá na hornej strane. Na spodnej hrane nájdeme jeden reproduktor, USB Type-C a malú dierku pre mikrofón.

Už teraz vieme, že HTC 10 bude mať 5,15-palcový QHD Super LCD 5 displej. O výkon sa bude starať najnovší Snapdragon 820 s 4GB RAM. Základná pamäť sa zastavila na úrovni 32 GB. Softvérová stránka bude zahŕňať Android 6.0 Marshmallow s novou verziou HTC Sense. A to všetko bude pri živote držať batéria s kapacitou 3 000 mAh.

HTC sa nechalo počuť, že ponúkne najlepší fotoaparát vo svojej triede vpredu, aj vzadu. „Boom“ môžeme očakávať aj v oblasti zvuku.

Páči sa vám kovové telo nepredstaveného HTC 10?

photos-htc-10-gris-noir-04
photos-htc-10-gris-noir-05
photos-htc-10-gris-noir-010
photos-htc-10-gris-noir-012
photos-htc-10-gris-noir-014

Autor: Tony Paluš