Úvod Výrobcovia Meizu Meizu tento rok predstaví až sedem smartfónov. Unikli základné informácie a ceny

Meizu tento rok predstaví až sedem smartfónov. Unikli základné informácie a ceny

0

Meizu je obľúbený výrobca smartfónov pochádzajúci z Číny podobne, ako napríklad Xiaomi. Aj tento výrobca ponúka nadštandardnú výbavu za veľmi prijateľné peniaze a narozdiel od Xiaomi, nemá až taký problém doručovať svoje zariadenia naprieč celým svetom.

Pri Xiaomi ste väčšinou odkázaní na internetové obchody tretích strán. Meizu v minulom roku zaznamenalo výraznejší nárast tržieb, za čo mohli samozrejme aj výrazne pozitívne čísla predaja smartfónov.

Meizu nenecháva nič na náhodu a v tomto roku predstaví rovno 7 nových smartfónov. Medzi nimi nájdeme lacnejšie kúsky aj s menším displejom na úrovni 4,7-palca, nechýba aj smartfón s univerzálnou veľkosťou piatich palcov alebo 5,5-palcová vlajková loď Meizu Pro 6.

Zaujímavosťou je, že sa so základnými informáciami objavil aj údaj o cenách. Jedná sa však o predajné sumy určené pre čínsky trh. Pri exporte zariadení treba rátať s miernym navýšením, no to už jedinci, ktorí podobnú elektroniku z Číny už objednávali vedia. Prehľad zariadení si môžete pozrieť v tabuľke nižšie.

[table id=58 /]