Úvod Smartphony Aktualizácie AKTUÁLNE: LG G3 dostáva aktualizáciu na Android 6.0 Marshmallow

AKTUÁLNE: LG G3 dostáva aktualizáciu na Android 6.0 Marshmallow

15
LG G3

Spoločnosť LG sa konečne rozhodla splniť sľub a momentálne rozposiela aktualizáciu na Android 6.0 Marshmallow pre svoj dva roky starý vlajkový model G3. Aktualizácia sa ale zatiaľ nešíri prostredníctvom OTA rozhrania.

Aktualizácia je dostupná prostredníctvom PC softvéru LG Suite pre nebrandované zariadenia. Pokiaľ máte LG G3 od operátora, zrejme si ešte budete musieť na update počkať. LG Suite by sme ale rozhodne aspoň vyskúšali.

Na novú aktualizáciu začali dnes ráno upozorňovať majitelia smartfónu v Nemecku a v poobedňajších hodinách ste nás informovali aj vy, hlavne prostredníctvom správ na na našej Facebook stránke. Užívatelia, ktorí mali to šťastie a aktualizácia sa ich týka, popisujú citeľné zvýšenie výkonu smartfónu, no niektorí smerujú sťažnosti k horšej výdrži batérie. Po aktualizácii odporúčame na smartfóne vykonať obnovu výrobných nastavení.

LG G3

Aktualizácia sa bude šíriť postupne po dávkach a v najbližšej dobe očakávame aj dostupnosť prostredníctvom OTA, teda klasicky bezdrôtovo pri WiFi pripojení. Pokiaľ si nieste istí, či má váš LG G3 najnovší firmvér pre potrebnú aktualizáciu, stiahnite si z Google Play aplikáciu LG Phone From.

Aplikácia vám prezradí detaily o smartfóne, ako napr. IMEI číslo, výrobné číslo, dátum výroby alebo dokonca farbu smartfónu. Taktiež vám prezradí dostupnosť aktualizácie.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.peamoon.phoneproductioninfo“]