Úvod Výrobcovia HTC HTC 10 bude predstavený 12. apríla. K dispozícii bude aj priamy prenos

HTC 10 bude predstavený 12. apríla. K dispozícii bude aj priamy prenos

1

Oficiálny Twitter taiwanského výrobcu nám včera prezradil dátum a čas predstavenia novej vlajkovej lode pre rok 2016 – HTC 10.

HTC 10 má byť predstavený 12.apríla o 14:00 SEČ. Konferencia by sa mala konať súčasne na troch miestach – v New Yorku, Londýne a Taipei. Ale nevylučuje sa ani možnosť, že predstavenie prebehne iba cez Internet, tak ako v prípade HTC One A9.

Pozvánka hovorí: „Priznávame to. Sme posadnutí…ale v dobrom zmysle.“

Môžeme sa len tešiť na to, čo si HTC pre nás pripravilo. Nezabudnite byť 12.apríla o 14:00 na HTC stránke, kde bude prebiehať online predstavenie „desiatky“.

htc

Spomeňme si uniknuté informácie, ktoré môžu, ale nemusia byť pravdivé.

HTC 10 má poháňať najnovší čipset od Qualcommu – Snapdragon 820. Podporu mu bude robiť 4 GB RAM a 32 GB interná pamäť, ktorá sa pravdepodobne bude dať rozšíriť o MicroSD karty. Prednú stranu zariadenia bude vypĺňať kvalitný, 5,15-palcový SLCD 5 displej.

Taiwanský výrobca by sa mal vrátiť k ultrapixelovej kamere, tentokrát s 12 Mpx a laserovým zameriavaním. Predná kamera má dostať 5 Mpx. Novinkou by malo byť aj osadenie USB portu Type-C na spodnej hrane mobilu. Kapacita batérie sa vyšplhala na 3000 mAh.

Tešíte sa aj vy na HTC 10 tak ako aj my?

Autor článku: Tony Paluš