Úvod HTC HTC 10 FOTO: Unikli ďalšie dve fotografie HTC 10. Má poriadne zaoblenú zadnú stranu

FOTO: Unikli ďalšie dve fotografie HTC 10. Má poriadne zaoblenú zadnú stranu

3
Vyzerá to tak, že HTC sa s predstavením svojej novej vlajkovej lode HTC 10, inak známej aj ako HTC Perfume, vôbec neponáhľa. Je dosť pravdepodobné, že spoločnosť čaká, kým opadne nadšenie z dvojice Galaxy S7 a S7 edge.

Po rôznych uniknutých fotografiách, renderoch a oficiálne zverejnených informáciách tu máme ďalšiu dvojicu fotografií. Na nich môžete vidieť zadnú, ako aj prednú stranu zariadenia. Konečne vieme, prečo sa HTC rozhodlo pre tak zaoblenú zadnú stranu. Nespravili to preto, aby pripravili vizuálny zážitok zariadenia, aj keď korene to v tom mať môže. Ide však hlavne o ergonómiu a teda o to, aby vám v ruke sedel ako r*ť na šerbli.

Na prednej strane telefónu môžeme vidieť domovskú obrazovku, na ktorej sa nachádza widget s počasím a časom. Lokalita „Beijing,“ teda po našom Peking prezrádza, že fotografie s najväčšou pravdepodobnosťou pochádzajú priamo z ďalekého východu. Pod displejom môžete vidieť snímač odtlačkov prstov a dve kapacitné tlačidlá. V porovnaní s HTC One M9 teda ide o zmenu. Minuloročná vlajková loď totiž využívala softwarové tlačidlá.

https://twitter.com/stagueve/status/707988592597934080

Spoločnosti sa posledných pár rokov veľmi nedarilo. Dúfajme teda, že ich najnovšia vlajková loď to dokáže zmeniť. Ak však nezaberie ani to, v rukáve majú ešte jedno eso. Ide o spoluprácu s Google na novom Nexus smartfóne. Čo vy na to, dali by ste HTC šancu?