Úvod Výrobcovia Doogee DOOGEE Y300: Neodolateľný pomer ceny a výkonu!

DOOGEE Y300: Neodolateľný pomer ceny a výkonu!

1

Hľadáte lacnejší telefón, ktorý je schopný stráviť všetky aplikácie, hry a celkovo všetko, čo by mal moderný telefón dokázať? Možno ste ho práve našli. Dovoľte nám predstaviť nový DOOGEE Y300, ktorý práve vstupuje do predaja. Na pultoch slovenských obchodov ho pravdepodobne nenájdete, no kúpiť si ho z pohodlia domova môžete už dnes.

Novinka od DOOGEE ponúka špecifikácie, ktoré nájdete v oveľa drahších smartfónoch predávaných na Slovensku. Zvolením nesprávneho modelu tak kľudne môžete preplatiť aj niekoľko desiatok, ba stoviek eur. Model Y300 pritom splní všetko, čo po ňom budete chcieť či ešte viac. Len si prečítajte, čo všetko ponúka.

>>>Zobraziť celú špecifikáciu<<<

doogee-y300-4

DOOGEE Y300 disponuje 5,0-palcovým displejom s rozlíšením 1 280 x 720 pixelov, ktorý je okrem toho prekrytý vrstvou 2.5D krycieho skla. To znamená, že krycie sklo je po bokoch zaoblené tak, aby ste na pocit necítili roh zariadenia. V ruke tak pôsobí veľmi príjemne, ba až prémiovo, čo je v tejto cenovej kategórii veľmi nezvyčajné.

Zariadenie poháňa 64-bit čipset MediaTek MTK6735, ktorému pomáhajú grafický čip Mali-T720 a 2 GB operačnej pamäte RAM. To by bohato stačí na bezproblémový chod operačného systému Android 6.0 Marshmallow. Zadnú stranu zdobí 8 Mpx snímač (softwarovo vylepšený na 13 Mpx), prednú za 5 Mpx jednotka (8 Mpx). Fotografie, videá, ako aj ďalšie multimédiá uložíte na 32 GB vnútornú pamäť, ktorú pomocou microSD karty môžete rozšíriť o ďalších 32 GB.

doogee-y300

Tam to však nekončí. Nový smartfón je vybavený konektivitou, aká v tejto cenovej skupine nepozná konkurencie. Pripravte sa na podporu Bluetooth 4.0, GPS, AGPS, dual SIM a 4G. Podporované sú všetky frekvencie, ktoré využívajú naši operátori. Presnejšie ide o 800, 1 800, 2 100 a 2 600 MHz frekvencie.

No a nakoniec tu máme cenu, za ktorú si tento model môžete kúpiť. Obchod Everbuying.net ho do ponuky zaradil za krásnych 117,25 EUR. Dobré, čo poviete?

>>>Zobraziť aktuálnu cenu DOOGEE Y300<<<