Čínska spoločnosť Blackview patrí medzi menej známych výrobcov, ktorí sa však snažia ponúknuť záujemcom hlavne cenovo príťažlivé zariadenia s prémiovým vzhľadom a schopnou výbavou. 

Za pozornosť určite stojí model Blackview Omega Pro, ktorý je vybavený 5-palcovým HD displejom, procesorom MediaTek 6753 so 64-bitovou architektúrou a jadrami taktovanými na 1,3 GHz. Ten dopĺňa grafický čip Mali-720 spolu s 3 GB operačnou pamäťou RAM. Smartfón by mohol zaujať milovníkov fotografovania. Jeho zadný fotoaparát má až 13 Mpx, no vďaka softvérovej interpolácii dokáže zhotoviť snímky v 18 Mpx kvalite.

Interná pamäť má kapacitu 16 GB, pričom ju môžete rozšíriť prostredníctvom pamäťových kariet. Telo zariadenia je vyfrézované z kovu a po oboch stranách ho obopína ochranná vrstva Gorilla Glass 4. Hrubé je pritom iba 7,99 mm. Veľkou výhodou je podpora 800 MHz LTE pásma, ktoré je používané u nás. Výpredajová cena sa blíži k sume 110 €. Viac informácií nájdete na →stránke produktu←.

Blackview-Omega-Pro

Druhým zaujímavým modelom je odolný Blackview BV5000. Ponúka ochranu voči vode, prachu a dokonca aj nárazom a nešetrnému zaobchádzaniu. Svedčí o tom aj zosilnená konštrukcia a dizajn. V náročnom teréne ho bude pri živote držať až 5000 mAh batéria.

Pod 5 palcovým IPS displejom s HD rozlíšením nájdeme quad-core procesor MediaTek MTK6735 s taktom 1,0 GHz. Tomu asistuje 2 GB kapacita operačnej pamäte RAM a 16 GB úložisko. To môžete rozšíriť o ďalších 32 GB prostredníctvom micro SD karty. 8 Mpx zadný fotoaparát ponúka 12 Mpx snímky vďaka interpolácii a aj v tomto prípade je podporované naše 800 MHz LTE pásmo. Cena smartfónu je necelých 117 €. Ďalšie detaily nájdete na →stránke produktu←.

blackview

Zľavová akcia sa týka aj modelov BV2000 a BV2000S, ktorých cena len mierne prevyšuje 50 €. Ponuka je časovo obmedzená čo do počtu dostupných kusov aj času. Celý Blackview výpredaj trvá do 7. marca a nájdete ho na stránkach predajcu everbuying.net.

Zobraziť výpredaj smartfónov Blackview