Úvod Konkurencia Apple Apple iPhone 7S má byť prvým telefónom, ktorý využije OLED technológiu

Apple iPhone 7S má byť prvým telefónom, ktorý využije OLED technológiu

15
Koncept iPhone 7s
Svet technológií je veľmi zvláštny hlavne tým, aký je rýchly. Na zariadeniach, ktoré budú predstavené koncom 2017 sa už teraz začína pracovať a práve preto sa o nich dokážu šíriť prvé informácie. Taký je aj prípad iPhone 7s, zariadenia, ktoré má byť predstavené v roku 2017.

Práve chystaná vlajková loď Apple (vieme, píšeme o Apple, deal with it) má byť ako prvá, ktorá spraví dôležitý krok z LCD na technológiu OLED.

Podľa informácií japonskej publikácie Nikkei má byť prvým zariadením, ktoré prejde touto zmenou iPhone 7s. Čo je však najzaujímavejšie, táto zmena má prísť o rok až dva skôr, než sa očakávalo. Predchádzajúce informácie ukazovali až na rok 2018, zatiaľ čo analytik Ming-Chi Kuo predpovedal príchod OLED až na rok 2019.

Apple a v podstate akýkoľvek výrobca môže OLED technológiu využiť pre zlepšenie výdrže batérie a zníženie celkovej hrúbky zariadení. Ďalší kúsok informácie dokonca tvrdí, že Apple má byť veľmi blízko k podpísaniu zmluvy s LG a Samsung, ktorá sa týka dodávania OLED panelov. Cena tejto zmluvy? 12 miliárd dolárov. Wow.