Úvod LG LG G5 Živé FOTO LG G5: Je vidieť senzor na odtlačky, unibody telo z...

Živé FOTO LG G5: Je vidieť senzor na odtlačky, unibody telo z kovu aj dvojitý fotoaparát!

14
LG G5?
Unibody telo z hliníku, oblé krivky a dva fotosenzory. Toto všetko poskytuje pohľad na čerstvý únik nie renderov, ani konceptov, ale reálneho mobilného telefónu od juhokórejského výrobcu LG. A keďže je vidieť ešte aj modelové označenie, je úplne jasné, na aký model sa práve pozeráme.

Internetom začali kolovať nové zábery zatiaľ nepredstaveného Android smartfónu LG G5, ktoré odhaľujú prednú a zadnú stranu prémiovo vyzerajúcej kovovej konštrukcie nesúcej podobné charakteristické črty, akými disponuje takmer dva roky starý LG G3. Staršie špekulácie ohľadne použitého materiálu a konštrukčného vyhotovenia sa teda zrejme stali realitou. Samozrejme, musíme ešte počkať na 21. februára, kedy sa toto všetko na pripravovanom mediálnom podujatí spoločnosti nakoniec oficiálne potvrdí.

Živé fotografie pochádzajú z dubajskej webovej stránky, kde je zachytený kus dokonca už aj na predaj, a to iba za necelých 700 amerických dolárov. Informuje web PhoneArena. Či ide o maketu alebo fungujúci kus, zatiaľ nevieme. Ale vzhľadom na to, že predstavenie prebehne túto nedeľu, je druhá možnosť celkom pravdepodobná. LG už má určite niekoľko prvých kusov vyrobených, takže tento môže pochádzať z prvých sérií, ktoré opustili výrobno-montážnu linku. Všetky vizuálne detaily jeho konštrukcie sú presne také isté, o akých sme doteraz mohli počuť azda z každého dôveryhodného úniku.

main-1 main-3