Úvod Xiaomi Xiaomi Mi 5 Xiaomi Mi 5 v overenom obchode: Váš môže byť už za takto...

Xiaomi Mi 5 v overenom obchode: Váš môže byť už za takto nízku cenu!

6
Dôveryhodný koncept Xiaomi Mi 5

Xiaomi nedávno predstavil svoju najnovšiu vlajkovú loď. Model Mi5 na scénu nastúpil vo veľkom štýle a záujem vyvolal u mnohých z nás. Problém však ostáva. Kde ho kúpiť? Na výber určite budete mať slovenských predajcov, ktorí budú za mastný príplatok predávať importovanú verziu, alebo to môžete spraviť aj vy sami. Everbuying.net je overený obchod, ktorí sme niekoľkokrát využili aj pre súkromné nákupy. V jeho ponuke sa teraz objavila aj Mi5-ka vo všetkých farebných vyhotoveniach.

Xiaomi Mi 5 ponúka 5,15-palcový Full HD displej prekrytý vrstvou krycieho skla Corning Gorilla Glass 4. Pod jeho kapotou tiká procesor Snapdragon 820 od spoločnosti Qualcomm, ktorý je jeden z najvýkonnejších vôbec. O výkon sa teda báť nemusíte, Xiaomi Mi 5 vás podrží aj v tých najťažších situáciách. Spolu s procesorom sa o výkon budú starať 3 GB operačnej pamäte RAM a grafický čip Adreno 530.

Zadnú stranu skrášľuje 16 Mpx fotoaparát s clonou f/2.0, zatiaľ čo na prednej strane nájdete 4 Mpx jednotku určenú pre kvalitné selfie.

Konštrukcia Xiaomi Mi 5 je vyhotovená z hliníka a skla, v ruke tak pôsobí krásne a prémiovo. High-end model, ktorý je okrem iného najlacnejším zariadením so Snapdragon 820, ponúka ako prvý model z radu Xiaomi zariadení hardvérové tlačidlo pod displejom, v ktorom sa schováva snímač odtlačkov prstov.

Štandardom je samozrejme konektor USB typ C, ktorý vám uľahčí vsúvanie káblika do telefónu. Je totiž obojstranný. Aby sme nezabudli, základná verzia Xiaomi Mi 5 ponúka 32 GB interného úložiska.

Tak teda. Za koľko? Xiaomi Mi 5 je v ponuke obchodu Everbuying.net za cenu 403,01 EUR. Xiaomi Mi 5 sa v Číne začína predávať už zajtra, t.j. 1. marca 2016.

>>>Overiť aktuálnu cenu Xiaomi Mi 5<<<