Nech už máte k spoločnosti Samsung akýkoľvek postoj, musíte uznať, že ich marketingová kreativita nemá hraníc. Samsung už dlho nevyrukoval s nejakou výnimočnou kampaňou, v ktorej by si zahrala známa osobnosť alebo napríklad helikoptéra v strihoch, ako z akčných filmov.

Ak by ste uvažovali nad spôsobom, ako lákať ľudí na nový smartfón, určite by vás nenapadlo zapojiť do procesu malé dieťa a lamu. Marketingovému oddeleniu Samsungu to ale napadlo a pretavilo to do skutočnosti.

Nová kampaň nesie názov „Seven Days of Unboxing“. S blížiacim sa predstavením (21. feb. MWC Barcelona) high-end smartfónov Galaxy S7 / S7 Edge bude Samsung postupne prinášať videá z rozbaľovania týchto nových modelov, s cieľom ich postupne a pekne po kúskoch ukázať verejnosti.

V prvých dvoch videách, ktoré Samsung zverejnil, sa rozbaľovania chopil 4-ročný chlapec a zvierací kolega. Vo videách chlapec aj lama kreslia na výkres, pričom ale nie je zrejmé, o čo ide. Pravdepodobne budú obrazce postupne odhaľovať vlastnosti a dizajn zariadení. Chlapec aj lama mali 30 seknúnd na to, aby si prezreli smartfón a následne dojmy nakreslili na papier. Videá sú sami o sebe spracované veľmi pútavo, s kvalitnou hudbou a štýlovým prostredím.

K celej kampani je k dispozícii aj oficiálna webová stránka samsung.com/sevendaysofunboxing. Nižšie si už môžete pozrieť video výsledok kreatívnej kampane.