Ak patríte medzi audiofilov alebo máte jednoducho radi kvalitnú hudbu a zvuk, zamierte pozornosť na očakávaný smartfón LG G5. Výrobca oficiálne potvrdil, že toto zariadenie ponúkne užívateľom poriadnu Hi-Fi audio funkcionalitu.

Výrobcovia smartfónov na audio výbavu často nekladú dôraz. Výnimkou je napríklad HTC s ich BoomSound zvukom, ktorý náležite ocenili aj používatelia smartfónov tohto výrobcu. Spoločnosť LG sa spojila s firmou  B & O PLAY, čo je vlastne dcérska spoločnosť dánskeho výrobcu špičkových audio produktov Bang & Olufsen. Ten naposledy spolupracoval so značkou Vertu a pred desiatimi rokmi so Samsungom.

LG G5 tak bude, aspoň čo sa audio výbavy týka, výnimočným zariadením. V kombinácii s kvalitnými slúchadlami by sme mohli konečne získať poriadny hudobný zážitok aj v segmente smartfónov. Okrem toho bude zariadenie vybavené procesorom Snapdragon 820, pravdepodobne 5,5 palcovým displejom s QHD rozlíšením či podobne unikátnym prevedením dvojitého fotoaparátu. To už ale pravdepodobne viete.

lg-g5

Čo si pre nás LG skutočne pripravilo sa dozvieme už v nedeľu, na podujatí MWC 2016 v Barcelone.

Novinky z MWC vám prinášame vďaka

Najlepšia výbava za najlepšie ceny
To najlepšie z Číny za najnižšie ceny
Globálny predaj smartfónov, tabletov a RC modelov