Okrem Samsungu zajtra predstaví nový vlajkový smartfón aj ďalší kórejský gigant, výrobca LG. Model G5 sa má od predchodcu G4 výraznejšie odlišovať nie len dizajnom ale aj ďalšími inováciami.

Už aj spoločnosť LG sa pri výrobe top smartfónov uchýlila k prémiovému kovu. Model G5 bude navyše vybavený úplne novou modulárnou konštrukciou. Napriek kovovému unibody telu budeme môcť vymeniť batériu prostredníctvom odnímateľnej spodnej časti. Táto časť navyše ponúkne možnosť použitia iných modulov, napríklad s ďalšími hardvérovými tlačidlami (napr. spúšť fotoaparátu) alebo modulu s prídavnou batériou s poriadnou kapacitou.

Inovatívny bude aj zadný fotoaparát. Tvoria ho totižto dve šošovky, čo by mohlo naznačovať pokročilejšie možnosti fotografovania. Je viac ako isté, že výrobca model G5 vybaví aj manuálnym režimom pre snímanie videa, podobne ako pri zariadení V10.

Za tretiu vychytávku by sme označili zvuk. V tomto prípade bude mať audio výbava podpis dánskej spoločnosti Bang & Olufsen a očakávame, že zvuková výbava bude vôbec najlepšia z pomedzi nových high-end smartfónov. Predstavenie začne zajtra (21.feb. 2016) o 14:00 na podujatí MWC 2016, kde nebudeme chýbať.

Živé predstavenie bude možné sledovať prostredníctvom oficiálneho YouTube kanála, ktorý nájdete na →tejto adrese←. Nižšie nájdete niekoľko článkov, ktoré vám prezradia všetky uniknuté detaily o smartfóne LG G5.

LGG5

Živé FOTO LG G5: Je vidieť senzor na odtlačky, unibody telo z kovu aj dvojitý fotoaparát

LG G5 dostane neustále zapnutý LCD displej

Unikli špecifikácie LG G5: Dvojitý fotoaparát a celokovové telo

Unibody telo LG G5 z kovu ponúkne jednoduchú výmenu modulov

Smartfón LG G5 bude vybavený zvukom od Bang & Olufsen

Novinky z MWC vám prinášame vďaka

Najlepšia výbava za najlepšie ceny
To najlepšie z Číny za najnižšie ceny
Globálny predaj smartfónov, tabletov a RC modelov