Úvod Výrobcovia Samsung Samsung rúbe poriadne vysoko: Za tri mesiace chce vyrobiť 17,2 miliónov kusov...

Samsung rúbe poriadne vysoko: Za tri mesiace chce vyrobiť 17,2 miliónov kusov Galaxy S7 a S7 edge

2
Podľa informácií pochádzajúcich z kórejských médií má Samsung do konca apríla vyrobiť celkovo 17,2 miliónov kusov Galaxy S7 a S7 edge. Pre akýkoľvek trojmesačný úsek ide o poriadne vysoké číslo. Minulý rok Samsung za rovnaké obdobie vyrobil len 15,2 miliónov kusov.

Tento rok to Samsung bude robiť trošku inak. Výrobu svojich zariadení sa rozhodol rozdeliť pomerom 6:4, čo znamená, že vyrobí približne 9,9 miliónov kusov klasického Galaxy S7 a až 7,3 miliónov kusov Galaxy S7 edge. Minulý rok sa k problému postavil pomerom 4:1, čo teda poriadne neodhadol.

Samsung teda jednoznačne očakáva väčší dopyt po Galaxy S7 edge. Niet sa čomu čudovať, jeho popularita je už aj tak poriadne vysoká. Spoločnosť rovnako dúfa v to, že ich novej dvojici sa bude dariť lepšie, než minuloročným modelom.

Šéf mobilnej divízie Samsungu, DJ Koh, povedal toto: „Aj napriek tomu, že vám nemôžem poskytnúť detailné čísla to vyzerá tak, že Galaxy S7 sa bude dariť lepšie, než Galaxy S6. Všetci naši zákazníci a partneri toho od Galaxy S7 očakávajú veľa.