Úvod Samsung Samsung Galaxy S7 Samsung Galaxy S7 upozorní používateľa, ak mu bude volať podozrivé telefónne číslo

Samsung Galaxy S7 upozorní používateľa, ak mu bude volať podozrivé telefónne číslo

0

Novinka od spoločnosti Samsung obsahuje jednu veľmi užitočnú funkcionalitu. V prípade, že máte prichádzajúci hovor od niekoho, kto je zaradený na zozname podvodníkov alebo ľudí, ktorí stále niekoho otravujú, tak vás na túto skutočnosť Galaxy S7 aj včas upozorní.

Výrobca funkciu integroval vďaka bližšej spolupráci s americkou spoločnosťou Whitepages. Jej databáza v súčasnosti obsahuje viac ako 1,5 miliardy potenciálne nebezpečných telefónnych čísiel a v blízkej budúcnosti toto množstvo ešte markantne narastie. Menšou nevýhodou je ale to, že na Slovensku a ani v Českej republike pri spustení predaja novej vlajkovej lode dostupná zatiaľ nebude. Využívať ju dovtedy teda môžu iba zákazníci z európskych krajín ako je Nemecko, Francúzsko či Španielsko.

Whitepages momentálne ponúka vlastnú aplikáciu ako pre Android, tak aj pre iOS, ktorá funguje na rovnakom princípe. Čerství majitelia smartfónov Galaxy S7 a Galaxy S7 edge si ju však inštalovať už samozrejme nemusia, pretože jej funkcionalitu ponúka základná softvérová výbava oboch nedávno predstavených noviniek. Jediným problémom zostáva dostupnosť v špecifických krajinách, vrátane tej našej, čo sa ale postupom času nepochybne napraví.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whitepages.search“]

Novinky z MWC vám prinášame vďaka

Najlepšia výbava za najlepšie ceny
To najlepšie z Číny za najnižšie ceny
Globálny predaj smartfónov, tabletov a RC modelov