Samsung spustil predpredaj najnovších modelov zo svojho prémiového radu. Každý, kto si Galaxy S7 a S7 edge predobjedná, dostane ako darček okuliare pre virtuálnu realitu Samsung Gear VR.

Najnovšie prémiové modely spoločnosti Samsung sa začnú na Slovensku predávať v piatok 11. marca 2016. Samsung Galaxy S7 bude k dispozícii
za 699 € s DPH (32 GB), Samsung Galaxy S7 edge za 799 € s DPH (32 GB). Zoznam partnerov na predobjednávky je zverejnený na www.samsung.sk.

galaxys7

Predpredaj trvá od 22. februára do 10. marca 2016 pre oba produkty, teda ako Galaxy S7, tak aj Galaxy S7 edge. Každý, kto si v tomto období novinku predobjedná, dostane k nej ako darček okuliare pre virtuálnu realitu Gear VR v hodnote 129 €. Záujemcovia o najnovšie vlajkové lode si môžu vyberať z farebných variantov zlatá, čierna a biela. Kapacita pamäte je u oboch produktov rovnaká, teda 32 GB, s možnosťou rozšírenia cez SD slot o veľkosť až 200 GB.

„Galaxy S7 a S7 edge patria medzi to najlepšie na trhu nielen po technickej stránke, ale aj vďaka ďalším vlastnostiam, ktoré ponúkajú prostredníctvom príslušenstva. Aj preto sme sa rozhodli dať našim prvým záujemcom okuliare pre virtuálnu realitu, aby si naplno vychutnali možnosti, ako je napríklad VR gaming, ktoré ponúka,“ uviedol Peter Tvrdoň, riaditeľ slovenskej pobočky Samsung Electronics Czech and Slovak.

galaxys7

Novinky zaujmú osobitým vzhľadom z kovu a skla, prvotriednym fotoaparátom s vylepšenou svetelnosťou f/1,7, vysokým výkonom procesora, dlhšou výdržou batérie s vlastnosťou ultrarýchleho nabíjania, slotom na SD karty či vyššou odolnosťou proti vode a prachu (IP68). Viac o technických parametroch produktov nájdete na www.samsung.sk.

Novinky z MWC vám prinášame vďaka

Najlepšia výbava za najlepšie ceny
To najlepšie z Číny za najnižšie ceny
Globálny predaj smartfónov, tabletov a RC modelov