Vyzerá to, že s netradičnými promo videami sa roztrhlo vrece. Samsung uvádza svoj nadchádzajúci model Galaxy S7 a Galaxy S7 Edge prostredníctvom lamy a 4 – ročného dieťaťa. O čo ide si môžete pozrieť v →tomto odkaze←.

Na nový model high-end smartfónu Mi 5 upozorňuje videom aj výrobca Xiaomi, respektíve predstaviteľ spoločnosti a bývalý zamestnanec Google, Hugo Barra. Vo videu samozrejme neuvidíte žiadny náznak smartfónu, namiesto toho sa vám zjaví Xiao Lin Cien.

Ide o športovca, ktorý behom troch minút dokázal preskočiť cez švihadlo 1096 krát. Spoločnosť chce týmto spôsobom upozorniť na rýchlosť odozvy systému pri novom Xiaomi Mi 5. Tá by mala byť podľa nej „šialene rýchla“. Hugo Barra vo svojom príspevku upozorňuje, aby sme zabudli na všetko, čo sme doteraz vedeli o rýchlosti. Až Xiaomi Mi 5 nám má ukázať význam slova „rýchlosť“.

Here’s the first video teaser for #Mi5. Just how fast is fast? Record holder Xiao Lin Cen, who can skip rope 1096 times (1096!!!) in 3 minutes shows you how. Forget everything you know about speed, #Mi5 will show you the meaning of fast in just 7 days now.I’m pretty handy with a jump rope myself…do you guys wanna see me try this? Leave a comment if you think I should do the #SkipChallenge too.

Posted by Hugo Barra on 17. február 2016

Aj keď tieto informácie samozrejme musíme brať s rezervou, zariadenie by mohlo byť skutočne nesmierne rýchle. Vieme, že ho bude poháňať nekompromisný procesor Snapdragon 820 a používateľské prostredie MIUI je známe takmer dokonalou optimalizáciou. Najnovšia verzia MIUI 7.1 beží hladko a rýchlo aj na smartfónoch s ďaleko horším čipsetom, aký môžeme očakávať v Mi 5.

Už teraz sa tešíme na súboj rýchlosti MIUI 7.1 vs. TouchWiz vs. LG UI, ktoré nájdeme v blížiacich sa vlajkových modeloch. Tipy na víťaza nám môžete zanechať v diskusii.

Novinky z MWC vám prinášame vďaka

Najlepšia výbava za najlepšie ceny
Globálny predaj smartfónov, tabletov a RC modelov
To najlepšie z Číny za najnižšie ceny