Rok ubehol ako voda a Samsung sa chystá predstaviť novú generáciu smartfónu z obľúbenej Galaxy línie. Samozrejme ide o zariadenie S7 a S7 Edge, pričom sme sa už prakticky dozvedeli všetky detaily a poznáme aj výzor zariadenia. Odporúčame však, aby ste si živé predstavenie nenechali ujsť.

Bude totižto určite pompézne, čo Samsung koniec koncov predvádza už pár rokov. Samsung určite nenechal na verejnosť ujsť všetky detaily a niekoľko noviniek, či prezentáciu inovatívnych funkcií uvidíme až na pódiu podujatia MWC 2016 v Barcelone. Celé podujatie Samsungu budeme môcť navyše sledovať v 360 stupňovom náhľade alebo si event prepínať z pohľadu štyroch kamier. K dispozícii je aj oficiálna aplikácia.

Na MWC 2016 sme cestovali aj my, preto sa vám budeme snažiť sprostredkovať čo najčerstvejšie informácie a tie najaktuálnejšie fotografie. Noviniek bude počas celého podujatia neúrekom. Nižšie nájdete pár odkazov na naše články, ktoré vám prezradia, čo všetko o Galaxy S7 / S7 Edge už vieme.

Živý prenos môžete sledovať 21. februára 2016 o 19:00 hod. na →týchto oficiálnych stránkach← Samsungu. V priebehu víkendu pribudne aj odkaz na YouTube live prenos, ktorý vám sprostredkujeme.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.unpacked360view“]

Samsung GALAXY S7 na prvom VIDEU. Potvrdil sa slot pre microSD kartu

Samsung Galaxy S7 a Galaxy S7 Edge odolá vode. Pozrite si prvé promo VIDEO

Koľko bude stáť Samsung Galaxy S7 a S7 Edge? Objavili sa informácie o cenách

Samsung GALAXY S7 edge odhalil veľkosť batérie. Výdrž až 2 dni je reálna

Vyčnievajúci fotoaparát minulosťou: V Galaxy S7 bude takmer zarovno!

Toto budú nové funkcie Galaxy S7 edge, potvrdil sa aj názov zariadenia

Novinky z MWC vám prinášame vďaka

Najlepšia výbava za najlepšie ceny
To najlepšie z Číny za najnižšie ceny
Globálny predaj smartfónov, tabletov a RC modelov