PDF dokumenty sú dnes bežnou súčasťou našich životov, či už v rámci práce alebo vzdelávania. S takýmito dokumentami môžeme narábať aj prostredníctvom našich smartfónov a rôznych aplikácií. Jednou z nich je PDF Pocket Scanner.

PDF Pocket Scanner je k dispozícii na stiahnutie zadarmo, počítať ale musíte so zobrazovanými reklamami. Plná verzia aplikácie stojí necelé dve eurá, no vaša môže byť úplne zadarmo. Autori aplikácie z vývojárskeho štúdia DKApps.net nám do rúk zverili 50 promo kódov, vďaka ktorým je možné získať platenú verziu aplikácie PDF Pocket Scanner zadarmo. My sa s vami samozrejme o tieto kódy podelíme.

Vďaka aplikácii PDF Pocket Scanner môžete akékoľvek dokumenty pretvoriť do digitálnej podoby, konkrétne PDF súboru. Stačí ich prostredníctvom aplikácie a fotoaparátu naskenovať alebo importovať z pamäte smartfónu. Takto môžete vytvoriť neobmedzený počet dokumentov a následne ich zdieľať cez elektronickú poštu alebo napríklad do cloud úložísk.


pdfscanner

Aplikácia ďalej obsahuje grafický editor s rôznymi možnosťami úprav, môžete použiť farebné filtre alebo appku používať ako veľmi funkčný prehliadač už existujúcich PDF dokumentov.

V úvode spomínaných 50 promo kódov budeme rozdávať prostredníctvom našej oficiálnej Facebook stránky, pri zdieľaní tohto príspevku.  Pre uplatnenie promo kódu stačí kliknúť na platenú verziu aplikácie a pri platbe zvoliť namiesto platobnej karty možnosť uplatniť promo kód.

pdf1pdf2

Autori určite ocenia, ak im v obchode Google Play zanecháte pri aplikácii pozitívne hodnotenie. Samozrejme iba ak budete s aplikáciou spokojní. Zatiaľ si môžete vyskúšať bezplatnú verziu aplikácie. Nezabudnite dnes sledovať náš Facebook.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=net.dkapps.pdfscanner“]

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=net.dkapps.pdfscanner.adfree“]