Pri amerických, hlavne rozpočtovo otvorenejších seriáloch je zvykom, že predstavitelia komunikujú prostredníctvom iPhone smartfónov a po stoloch sa im váľajú MacBooky. Občas sa kde tu mihne aj „stará škola“ BlackBerry.

Americká televízia Fox len nedávno začala vysielať novú šesťdielnu mini sériu kultového seriálu Akty X. Udialo sa tak po prvýkrát od roku 2002, kedy seriál oficiálne skončil. Niektorí diváci sú v sledovaní viac ako pozorní. Často odhalia rôzne chybičky alebo si všímajú detaily.

Jeden z divákov si všimol, že neohrození agenti používajú Nexus smartfóny a nie zariadenia od Apple, ako by mnohí očakávali. Podľa rôznych vyjadrení je nepravdepodobné, že by Google zvolil takúto formu platenej propagácie. Autori sa pre Nexusy rozhodli z vlastnej iniciatívy. Navyše si môžeme všimnúť softvérové tlačidlá typické pre neaktuálnu KitKat verziu operačného systému Android. Tú by Google nepromoval a určite by mu záležalo na novom Marshmallow.

n61

Agent Fox Mulder používa v seriáli Nexus 5 a jeho kolegyňa Dana Scully o niečo väčší a modernejší Nexus 6. Nižšie si môžete pozrieť trailer pre nové diely seriálu.