Úvod LG LG G5 LG G5 dostane neustále zapnutý LCD displej. AMOLED displej v GALAXY S7...

LG G5 dostane neustále zapnutý LCD displej. AMOLED displej v GALAXY S7 má ponúknuť to isté

Epická bitka dvoch gigantov je už čoskoro tu. Zakrúžkujte si 21. februára.

6
LG G5 a jeho neustále zapnutý displej

Po včerajšom odhalení neustále zapnutého zobrazovacieho panelu, ktorým má byť osadená nová generácia vlajkovej lode od spoločnosti Samsung, sa na svetlo sveta dostala ďalšia zaujímavá a celkom podobná správa. Ide však o konkurenčnú značku a konkurenčný model, ktorý predstavia v úplne rovnaký deň.

Juhokórejské LG to nepriamo oznámilo prostredníctvom ešte čerstvého gif obrázku (nižšie v článku), na ktorom je možné vidieť vypínajúce displeje bližšie nešpecifikovaných mobilných telefónov a siluetu očakávaného LG G5, vrátane slov „vždy zapnutý“ a času s dátumom. Zobrazovací panel zrejme dostane vlastnosť na nepretržité poskytovanie rôznych informácií, ako napríklad počet neprijatých hovorov či neprečítaných e-mailov. V takom prípade by sa po stlačení Power tlačidla miesto spánku prepol do akéhosi super-šetriaceho režimu. Vďaka nemu nebude potom potrebné neustále zapínať a vypínať displej len preto, aby sme si mohli prečítať upozornenia alebo zistiť počet hodín. Jednoducho iba vytiahneme smartfón z vrecka, pozrieme na displej a môžeme ho zase vrátiť naspäť.

Niečo podobné sme počuli už včera. Samsung sa totiž v domácej Južnej Kórei snažil zaregistrovať novú obchodnú značku „Always On Display„, ktorú ak preložíme do slovenského jazyka, tak ihneď pochopíme, pre aký produkt alebo skôr technológiu je určená. Vzhľadom na obdobie registrácie existuje veľká pravdepodobnosť, že by ňou mohol byť vybavený práve Galaxy S7. LG G5 aj S7 predstavia výrobcovia v rovnaký deň, 21. februára na vlastných podujatiach.

LG G5 a jeho neustále zapnutý displej