Úvod Výrobcovia Huawei Huawei P9: Uniknuté snímky prezradili kovové telo a dvojitý fotoaparát

Huawei P9: Uniknuté snímky prezradili kovové telo a dvojitý fotoaparát

1
Blížiace sa podujatie MWC v Barcelone sa samozrejme nemôže zaobísť bez čínskeho giganta Huawei. Ten bude na tomto podujatí predstavovať nové produkty, o čo však konkrétne pôjde je zatiaľ nejasné. Očakávať by sme mohli uvedenie smartfónu Huawei P9.

Pôjde pritom o nástupcu veľmi podareného minuloročného modelu P8 (recenzia TU), ktorý si obľúbilo množstvo spokojných zákazníkov aj u nás. Už skôr sa objavili dohady, že model P9 ponúkne výraznejšie inovácie. V prvom rade by malo ísť o duálny fotoaparát alebo celokovovú konštrukciu. K novinkám bude patriť aj snímač odtlačkov prstov.

Predošlé dohady aktuálne nabrali reálne kontúry. Uniknuté snímky zariadenia ukazujú všetky spomínané fakty. Okrem toho si môžeme všimnúť použitie mierne zahnutého krycieho 2.5D skla alebo rôznych farebných prevedení.

p9

Čo sa týka výbavy, zatiaľ sa povráva, že o pohon sa postará špičkový procesor Kirin 950 so 4 GB operačnou pamäťou RAM, ktorý bude uložený pod displejom s uhlopriečkou 5,2 palca. Ak výrobca zostane verný spravodlivej cenovej politike, môže si na konto v budúcnosti pripísať ďalší predajný hit.

Novinky z MWC vám prinášame vďaka

Najlepšia výbava za najlepšie ceny
Globálny predaj smartfónov, tabletov a RC modelov
To najlepšie z Číny za najnižšie ceny