Úvod Výrobcovia HTC HTC ukázalo siluetu konštrukcie vlajkovej lode One M10. Čaká nás veľká zmena

HTC ukázalo siluetu konštrukcie vlajkovej lode One M10. Čaká nás veľká zmena

1
Tento rok bolo MWC trošku iné, pretože sme nevideli tradične predstavovanú vlajkovú loď taiwanského výrobcu High Tech Computer. To však hneď neznamená, že sa tak počas nadchádzajúcich týždňov nestane, čo dokazuje aj ešte čerstvé poodhalenie smartfónu, za ktorým tentokrát stojí HTC.

Na sociálnych sieťach sa objavil nový obrázok, ktorý síce neposkytuje veľa detailov, no potvrdzuje nedávny únik (foto vyššie), kde sme mohli vidieť vrchnú polovicu zadnej časti tela neznámeho zariadenia. A keďže silueta z obrázku od HTC vyzerá podobne, existuje tu naozaj veľká pravdepodobnosť, že únik odhaľuje skutočný vizuálny vzhľad One M10.

Živá fotografia, ktorá nedávno kolovala internetom nám ukázala, ako bude vyzerať oblasť zadného fotoaparátu vrátane jeho blízkeho okolia. Ak si teda všimnete tvar obrúsenej hrany kovovej konštrukcie, bude vám až nápadne pripomínať spomínanú siluetu, čo teraz úniku pridáva na dôveryhodnosti.

Presunutie predstavenia HTC One M10 údajne spôsobila nespokojnosť vrcholového manažmentu s dizajnom tela prototypu, takže ho zodpovední pracovníci museli nakoniec pozmeniť. Výrobca sa totiž snaží zlepšiť svoj aktuálny trhový podiel, ktorý od modelu One M7 výrazne klesá, takže mu v záujme zabrániť krachu extrémne záleží na tom, čo tento rok vypustí na spotrebiteľský trh. Pokiaľ by bola nová generácia jeho vlajkovej lode iba ďalší neúspešný pokus, budúcnosť spoločnosti sa stane neistou.

Novinky z MWC vám prinášame vďaka

To najlepšie z Číny za najnižšie ceny
Globálny predaj smartfónov, tabletov a RC modelov