Videohry a vo všeobecnosti herný priemysel generuje milióny dolárov, o ktoré sa vždy postarajú aj milióny aktívnych hráčov konzolových, počítačových alebo mobilných hier. Do obchodu Google Play dorazila aplikácia, ktorá nesmie chýbať žiadnemu hráčovi.

Ide o najväčšiu platformu pre herný online eSports, v ktorom je registrovaných viac ako 10 miliónov hráčov, 100 rôznych konzol a herná základňa, ktorú zastupujú tie najznámejšie herné tituly. Spomenúť môžeme napríklad Call of Duty, Halo, Gears of War, Rocket League, NBA 2k, Madden NFL, NHL, FIFA alebo Smite.

Aplikácia GameBattles vám v podstate umožní prezerať svoje osobné štatistiky a ciele. To isté platí aj o vašom tíme, nechýba plánovanie zápasov alebo turnajov, či ich výsledky. Autori aplikácie avizovali, že ju budú vylepšovať na základe požiadaviek hernej komunity. Do budúcnosti teda určite pribudnú nové a hlavne opodstatnené funkcie.

gamebattle

Pokiaľ sa považujete za plnohodnotného hráča či už konzolových alebo PC hier, navštívte obchod Google Play a stiahnite si aplikáciu GameBattles.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mlg.gb.standard“]