Populárne herné štúdio Ubisoft dnes oznámilo, že plánuje uviesť pre platformu Android novú hru Assassin’s Creed Identity. Tá dnes vyšla pre operačný systém iOS s cenou 4,99 dolárov, pričom sa predpokladá, že cena bude rovnako nastavená aj v obchode Google Play.

Aby sme boli konkrétnejší, Assassin’s Creed Identity nájdeme v obchode Google Play niekedy na jar, čo je v podstate o pár týždňov.  Assassin’s Creed Identity je akčné RPG, v ktorom budete vystupovať v úlohe tajomného vraha. Vylepšovať budete svoj charakter, čakajú na vás rôzne druhy zbraní alebo prevlekov a samozrejme niekoľko desiatok rôznych misií. Tie sa budú odohrávať v renesančnom Taliansku.

V hre budete môcť behať, skákať a šplhať z budovy na budovu. Vývojári ponúkajú hneď niekoľko možností ovládania. Prvou je klasická dotyková metóda, skalní hráči však radšej siahnu po virtuálnom joysticku alebo gamepade. Pokiaľ vás zaujíma, ako hra vyzerá, nižšie si môžete pozrieť trailer, ktorý vás určite navnadí. Pokiaľ je teda tento herný žáner váš obľúbený.