Úvod Samsung Samsung Galaxy S7 ANKETA Páči sa vám nový Samsung Galaxy S7 a S7 edge?

ANKETA Páči sa vám nový Samsung Galaxy S7 a S7 edge?

2

Konečne sme sa dočkali aj noviniek od spoločnosti Samsung, ktoré tentokrát predstavuje 5,1″ smartfón Galaxy S7 a 5,5″ Galaxy S7 edge s trošku krajším dizajnom, vynoveným hardvérom, slotom pre microSD a zvýšenou odolnosťou. Aký je teda váš názor? Oplatí sa prejsť z minuloročnej generácie?

Podľa názoru viacerých odborníkov a tech novinárov určite áno, pretože aj keď modelový rad Galaxy S7 po prvom pohľade vyzerá, že na nej neprebehli žiadne badateľné vizuálne zmeny, hardvérová výbava tentokrát ponúka skutočne zaujímavé špecifikácie. Samsungu Galaxy S7 a S7 edge napríklad nechýba microSD slot, neustále zapnutý displej, 3000 a 3600 mAh batérie, nový Dual Pixel senzor (1 μm pixely) s rozlíšením 12 Mpx či certifikácia IP68, ktorá zabezpečí zvýšenú odolnosť voči negatívnym účinkom nepriaznivých elementov.

Oba smartfóny dorazia na spotrebiteľský trh začiatkom marca, pričom predbežné objednávky začnú fungovať už od 23. februára. Cenovky zatiaľ známe nie sú, no očakáva sa, že sa oproti minulému roku vôbec nezmenia.

IMG_0955

Porovnanie so staršou generáciou nájdete v tomto článku. Svoj názor môžete vyjadriť buď prostredníctvom ankety alebo diskusie nižšie.

[yop_poll id=“69″]

Novinky z MWC vám prinášame vďaka

Najlepšia výbava za najlepšie ceny
To najlepšie z Číny za najnižšie ceny
Globálny predaj smartfónov, tabletov a RC modelov