Úvod Smartphony Aktualizácie Android 6.0 pre Sony Xperia Z3+, Z4 Tablet a Z5 sa začne...

Android 6.0 pre Sony Xperia Z3+, Z4 Tablet a Z5 sa začne šíriť až 7. marca

1

Čakanie na novú Android aktualizáciu je dlhý a náročný boj. Len nedávno sme sa dozvedeli, že na najnovšej verzii Androidu beží len čosi vyše jedného percenta Android zariadení, čo je tragicky málo. Jedným z táborov, ktoré stále čakajú na vytúžený Marshmallow sú majitelia Sony smartfónov. Britská odnož spoločnosti však na Twitteri konečne zverejnila plán chystanej aktualizácie.

Samozrejme, twitterová komunikácia nepatrí medzi najdôveryhodnejšie, takže si z týchto informácií zoberte čo chcete, toto však napísali. Informácia sa týka zariadení Xperia Z5, Z4 tablet a Z3+, ktoré by mali aktualizáciu na Android 6.0 Marshmallow získavať od 7. marca.

Slovo „mali“ nám nedáva veľkú vieru, že sa to v magického 7. marca skutočne udeje. Nádej však umiera posledná, no nie? Sony je jedným z tých výrobcov, ktorí aktualizácie berú celkom vážne, čoho dôkazom je aj ich Marshmallow beta program, do ktorého sa zapojili mnohí majitelia. Celý program má veľmi pozitívne ohlasy.

https://twitter.com/sonyxperiagb/status/699247775989501952

O tom, ako to nakoniec dopadne vás ešte budeme informovať. Apropo, ak aktualizácia na Marshmallow dorazí aj na vaše zariadenie, nezabudnite nám napísať na tip@androidportal.sk.

Na akej verzii Androidu beží váš smartfón?