Úvod Zariadenia Smartphony LeTV Le Max Pro oficiálne: Pokročilý čipset Snapdragon 820 a ultrazvukový snímač...

LeTV Le Max Pro oficiálne: Pokročilý čipset Snapdragon 820 a ultrazvukový snímač odtlačkov

1
LeTV Max Pro

Či tomu niekto verí alebo nie, mobilná novinka od v našich končinách neznámeho výrobcu, ktorú poháňa niečo, čo v iných smartfónoch zatiaľ nikde inde nenájdeme, odhalila svoje tajomstvá. Phablet LeTV Le Max Pro ponúkne Snapdragon 820 ako prvý telefón na svete. A nielen to. Vo výbave má pripravené ešte jedno veľmi zaujímavé eso.

Čínsky Android smartfón ponúka netradičné biometrické zabezpečenie prostredníctvom takzvaného ultrazvukového senzora na odtlačky prstov. Ide o technológiu Sense ID, za ktorou stojí spoločnosť Qualcomm, výrobca hi-tech čipsetu Snapdragon 820. Oproti zaužívanému kapacitnému senzoru je tento spôsob snímania a čítania 3D tvaru odtlačku nielen bezpečnejší, ale aj rýchlejší.

Samotný senzor umiestnili hardvéroví inžinieri na ergonomické miesto na zadnú stranu konštrukcie.

Smartfón LeTV Le Max Pro okrem iného disponuje aj obrovským 6,3-palcovým displejom s rozlíšením Quad HD, rýchlym nabíjaním Quick Charge 2.0 (z 0% na 60% za 30 minút) či superrýchlou LTE aj Wi-Fi konektivitou.

Čo sa týka dizajnu a konštrukčného spracovania, tak sa novinka nemá za čo hanbiť. Zákazníci majú k dispozícii precízne opracovaný hliník, elegantné krivky a tenučké rámiky na bokoch zobrazovacieho panelu. Dizajn zariadenia môže niekomu pripomínať smartfóny od konkurenta Huawei.

Vo výbave Le Max Pro sa ďalej nachádza obojstranný slot USB Type-C, 21 a 4 MPx fotoaparáty, optická stabilizácia obrazu, 4 GB RAM, 64 GB interného úložiska, zvuk Dolby Atmos alebo volanie cez LTE.

Letv-Le-Max-Pro (1)