Úvod CES 2016 Samsung odhalil Galaxy TabPro S, tablet 2 v 1 s OS Windows...

Samsung odhalil Galaxy TabPro S, tablet 2 v 1 s OS Windows 10. Ponúka optimálny výkon i mobilitu

1

Spoločnosť Samsung Electronics predstavila nový tablet Galaxy TabPro ​​S, ktorý v sebe spája špičkové technológie a operačný systém Microsoft Windows 10. Vďaka integrácii najobľúbenejších funkcií notebooku a tabletu majú používatelia prístup ku všetkým funkciám PC vo forme ľahkého tabletu, čím získavajú vyššiu produktivitu notebooku pri zachovaní vynikajúcej mobility, ktorú ponúkajú tablety.

„Galaxy TabPro S prináša to najlepšie z tabletu Samsung Galaxy Tab v kombinácii s bohatstvom operačného systému Windows 10. Výsledkom je najmodernejší tablet naplňujúci potreby užívateľov na trhu,“ povedal Dongjin Koh, prezident a riaditeľ divízie Mobile Communications Business spoločnosti Samsung Electronics. „Sme nadšení, že môžeme spolupracovať s Microsoft Corp. a vyrábať tablety 2 v 1, ktoré ľuďom skutočne umožňujú najvyššiu produktivitu a kompletné možnosti pripojenia. To sú dohromady s dokonalou mobilitou v súčasnosti pre užívateľov najdôležitejšie kritériá a umožňujú im využívať tablet na všetky možné účely.“

pic

Vysoká produktivita v tenkom a ľahkom tele

Galaxy TabPro ​​S je určený všetkým náročným užívateľom hľadajúcim zariadenie, ktoré im umožní byť rovnako produktívnymi doma, v kancelárii i na cestách. Na tablete je možné využívať všetky funkcie Windows 10 Home aj Windows 10 Pro, určených pre biznis. Bežní užívatelia, rovnako ako firmy tak môžu využívať všetky funkcie OS Windows 10 aj výhody kompatibility s existujúcou IT infraštruktúrou.

Galaxy TabPro S je hrubý len 6,3 mm a váži len 693 gramov. Vďaka tomu ho môžete mať pri sebe za všetkých okolností a po celý deň. Plnohodnotnú klávesnicu ukrýva praktický kryt, dodávaný spolu s tabletom, vďaka tomu je práca so zariadením jednoduchá a prakticky sa nijako nelíši od práce s notebookom. Ohybný záves klávesnice umožňuje dva uhly nastavenia, čím je zaručené ideálne zobrazenie za všetkých okolností. Okrem toho vďaka Pogo pinu na klávesnici Galaxy TabPro S nie je nutné klávesnicu párovať alebo nabíjať oddelene. Klávesnica tiež obsahuje touchpad, ktorý rovnako ako pri PC zaisťuje jednoduchú kontrolu, a to aj pri použití v režime „stand“.

Skvelé zobrazenie

Galaxy TabPro S disponuje Super AMOLED displejom a stal sa tak vôbec prvým zariadením kombinujúcim špičkový displej s OS Windows na trhu. Používateľom sa vďaka tomu otvára jedinečný zážitok z multidotykového displeja s hlbším farebným kontrastom a 94 percentami prirodzených odtieňov. Skutočne živé farby a dokonale presné detaily prinesú najlepší obraz vo svojej triede, čo ocenia nielen fanúšikovia počítačových hier, ale aj filmoví či seriáloví diváci.

Silný výkon

Galaxy TabPro S je vybavený pokročilou technológiou Samsung, ktorá prináša maximálny výkon
aj energetickú úspornosť. Ako prvý tablet v histórii so systémom Windows podporuje technológiu LTE Cat 6 a sprostredkováva užívateľom najmodernejšie a najrýchlejšie pripojenie súčasnosti. Vďaka schopnosti rýchleho nabíjania je batéria Galaxy TabPro S plne nabitá už počas 2,5 hodiny a vydrží v chode až 10,5 hodiny. Galaxy TabPro S je vybavený najmodernejším procesorom Intel Core M, vytvoreným špeciálne pre tablet 2 v 1, ktorý nie je vybavený ventilátorom. Procesor spotrebuje len 4,5 W, nie je hlučný a je maximálne úsporný.

K tabletu je možné dokúpiť multi-port adaptér (HDMI, USB Type A & C) a Bluetooth Pen. Galaxy TabPro S bude celosvetovo v predaji od februára 2016.

Viac informácií nájdete na news.samsung.com/global/samsung-unveils-galaxy-tabpro-s-2-in-1-tablet-with-windows-10-optimized-for-productivity-and-the-best-in-mobility alebo na www.samsungmobilepress.com.

 

OS Windows 10 Home, Windows 10 Pro
Sieťové pripojenie LTE Cat.6**
AP 6. generácia Intel Core M procesor (duálny 2,2 GHz)
Displej 12″ 2160 × 1440 Super AMOLED
Fotoaparát 5 MP AF (zadný), 5 MP (predný)
Video MP4, 3GP, WMV, ASF, AVI, MKV
Audio MP3, AAC, WAV, WMA, AMR, FLAC
Konektivita Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac MIMO, Wi-Fi Direct, NFC, Bluetooth 4.1
GPS GPS, GLONASS
Senzor Rýchlomer, Hallov senzor, svetlo
Pamäť 4 GB (RAM), 128 GB / 256 GB SSD
Rozmery / Váha 290,3 × 198,8 × 6,3 mm, 693 g (Wi-Fi), 696 g (LTE)
Batéria 5 200 mAh (39,5 W, 7,6 V)

* Výdrž batérie bola interne testovaná spoločnosťou Samsung. Výsledky sa môžu líšiť v závislosti na použitej metrike.

** Dostupnosť siete sa môže líšiť v závislosti od trhu.