Úvod Samsung Samsung Galaxy S7 Samsung predstaví tri nové vlajkové lode: GALAXY S7, S7 edge a S7...

Samsung predstaví tri nové vlajkové lode: GALAXY S7, S7 edge a S7 edge+

3
Koncept Samsung Galaxy S7

Už dlhšie sa v internetových diskusiách špekuluje, že koncom februára uvidíme nie jednu, ani dve, ale rovno tri rôzne vlajkové lode špičkového juhokórejského výrobcu. A čerstvý únik, ktorý pochádza od pomerne dôveryhodného zdroja, to teraz iba potvrdzuje.

Ako vyplýva z informácií od známeho Twitter profilu @evleaks, ešte pred začatím podujatia MWC 2016 by mal Samsung ukázať tri novinky – Galaxy S7, Galaxy S7 edge a väčší Galaxy S7 edge+. O Galaxy S7+ však nepadla žiadna zmienka, čo môže zároveň aj znamenať, že väčšie prevedenie klasiky bude iba v podobe Note6. Výrobca by si tak robil zbytočne nebezpečnú internú konkurenciu.

Taktiež sa hovorí o 5,1 a 5,7-palcových uhlopriečkach. Tie nedávno odhalilo i niekoľko na sebe nezávislých únikov.

PhoneArena ďalej spomína možnú vodeodolnosť, ktorú minuloročná generácia na rozdiel od ešte staršieho modelu Galaxy S5 neponúkala. Tech web poukazuje na maličké kvapky z tweetu vyššie spomenutého zdroja. @evlekas maličký obrázok, kde sú uvedené tri názvy nadchádzajúcej generácie TOP smartfónu od spoločnosti Samsung, zrejme získal z oficiálnych materiálov.

Android novinky majú okrem zvýšenej odolnosti ponúknuť aj žiadaný slot pre microSD karty, kvalitnejší 12 MPx fotoaparát či výrazne väčšie batérie.