Úvod Samsung Samsung Galaxy S7 Samsung GALAXY S7 ponúkne microSD, unikla aj cenovka a uhlopriečky

Samsung GALAXY S7 ponúkne microSD, unikla aj cenovka a uhlopriečky

27
Galaxy S6 edge+

Po sérii nedôveryhodných únikov prichádza na rad seriózna špecialitka, ktorá je podľa webu SamMobile priamo z dodávateľského reťazca. Prezradili ich ľudia, ktorí sa v takom prostredí údajne pohybujú a vedia, aké plány juhokórejský gigant kuje pre blízku budúcnosť. Poznáme tak nielen cenu, ale aj veľkosti uhlopriečok alebo to, že ponúkne slot pre microSD karty.

Veľkosti displejov majú dosahovať 5,1 a 5,5-palcov, pričom za menší Galaxy S7 zaplatíte 699 a za väčší phablet Galaxy S7 edge až 799 eur. Potvrdili sa tak navyše špekulácie, či bude zahnutý displej s takmer tak veľkou uhlopriečkou ako pri Galaxy S6 edge+. Milovníci klasického dizajnu sa však budú musieť zmieriť iba s kompaktnou 5,1″ veľkosťou. MicroSD, ktorú súčasná generácia Galaxy S6 nemá, budú tentokrát mať oba modely, informuje web SamMobile.

Obidva smartfóny predstavia vo februári a do predaja uvedú už v ten istý mesiac. Samsung si zrejme dal na čas a vďaka rezerve tak mal dostatok času na prípravu a realizáciu výroby. Zároveň tým chce podľa všetkého prekvapiť konkurenciu podobne, ako sa to stalo pri Galaxy S6 edge+ a Note5. Výrobca presunul zaužívaný termín odhalenia vynovenej generácie nových phabletov na skorší. Predstavil ho pár dní pred uvedením nového iPhone, ktorým bol tento rok iPhone 6s Plus. Doteraz to bolo zvyčajne naopak.