Úvod Samsung Samsung Galaxy S7 Aplikácia AnTuTu odhalila špecifikácie Samsung GALAXY S7 edge

Aplikácia AnTuTu odhalila špecifikácie Samsung GALAXY S7 edge

0
Samsung Galaxy S7 edge

Aj keď sa už môže zdať, že o nadchádzajúcej vlajkovej lodi spoločnosti Samsung už poznáme asi všetko podstatné, úniky stále neutíchajú. Ten najnovší odhalil rozlíšenie fotoaparátu a aj veľkosť uhlopriečky displeja.

AnTuTu ďalej potvrdilo čipset, rozlíšenie panelu, verziu operačného systému, RAM či rozlíšenie predného fotoaparátu. Nič nové sme sa však okrem toho, že príde do obchodov aj menšia edge verzia, nedozvedeli. Doteraz panovali obavy, že Samsung predstaví iba veľký Galaxy S7 edge, ktorý mal vybaviť minimálne 5,5-palcovým displejom. Menšiu uhlopriečku, typickú pre minuloročné generácie, mala totižto pôvodne ponúknuť iba klasická verzia.

Nová generácia Galaxy S7 podľa dostupných informácií prinesie 5,1-palcový displej v Quad HD rozlíšení, 4 GB operačnej pamäte, 64 GB úložisko (zrejme aj 32 a 128 GB), čipset Snapdragon 820 od spoločnosti Qualcomm a Android 6.0 Marshmallow s vynovenou nadstavbou TouchWiz. Predný fotoaparát má mať 5 a zadný 12 MPx, vrátane clony f/1.7 na krajšie zábery v zlých svetelných podmienkach (Galaxy S6 má f/1.9). O microSD karte zmienka tentokrát nie je, no podľa nedávnych únikov by v konštrukcii príslušný slot chýbať na 90% nemal.

Juhokórejský gigant vlajkovú loď predstaví začiatkom podujatia MWC 2016, teda ešte pred 22. februárom na vlastnej mediálnej konferencii.

samsung-galaxy-s7-edge-antutu