Najväčší veľtrh spotrebnej elektroniky na svete, CES 2016, je v plnom švungu. Spoločnosti počas jeho trvania predstavujú všelijaké novinky a výnimkou samozrejme nie je ani spoločnosť Razer. Tá sa rozhodla predstaviť nové nositeľné zariadenie s názvom Nabu Watch.

Zatiaľ čo výrobcovia smartfónov chcú spraviť z hodiniek telefón na zápästí, Razer má o svojich hodinkách trošku inú predstavu. Nabu Watch nedisponuje stovkami funkcií. Sú to koniec koncov hodinky, ktoré majú hlavne ukazovať čas. Ide skôr o high-tech športové hodinky. Marketing spoločnosti tvrdí, že vydržia pády, sú odolné voči vode a že ponúkajú sledovanie vašich fitness aktivít. Vďaka obmedzenému počtu funkcií sa Razeru podarilo dosiahnuť až 7-dňovú výdrž batérie. Hodinky sú pritom kompatibilné s iOS, ako aj Android zariadeniami.

nabu-watch.fw

Razer Nabu Watch stoja približne toľko, ako „klasické“ inteligentné hodinky (150 až 200 eur). Ak ste typom človeka, ktorý rád chodieva do prírody, chodievate behávať či inak športovať, mohli by vás zaujať.

Čo hovoríte na odolné hodinky od Razeru? Páčia sa vám?