Úvod Samsung Samsung Galaxy S7 Prvá fotografia 5,7“ Samsung Galaxy S7 s 12Mpx fotoaparátom

Prvá fotografia 5,7“ Samsung Galaxy S7 s 12Mpx fotoaparátom

0
Samsung Galaxy S7 edge

Podľa posledných informácií má Samsung predstaviť najmenej štyri rôzne modely Samsung Galaxy S7 – dva s klasickým plochým displejom a dva s ohnutým panelom.

Len pred malou chvíľou sme vám ukázali, ako bude vyzerať predný panel nového 5,2-palcového Galaxy S7. Teraz tu však máme fotografiu samotného zariadenia, tentokrát v 5,7-palcovej verzii. Fotografia sa prvotne objavila v jednej z diskusií na Reddite. Na nej už môžete vidieť displej 5,7-palcového Galaxy S7 alebo S7 Edge Plus s rozlíšením 2 560 x 1 440.

s7-fotoObrázok taktiež potvrdzuje, že túto verziu bude poháňať procesor Snapdragon 820, v ktorom nájdete aj grafický čip Adreno 530, ako aj 4GB operačnej pamäte RAM. Okrem toho môžete vidieť aj rozlíšenie predného (5Mpx) a zadného (12Mpx) fotoaparátu. Minimálne rozlíšenie zadného fotoaparátu nás vôbec neprekvapuje. Samsung totiž už dávnejšie informoval, že pracuje na novom, 12Mpx senzore, ktorý bude väčší a citlivejší než ich aktuálny 16Mpx senzor, ktorý využíva rodina zariadení Galaxy S6. Väčší senzor väčšinou znamená vyššiu kvalitu fotoagrafií, a to aj napriek nižšiemu rozlíšeniu.

Samozrejme, dôveryhodnosť fotografie nevieme zaručiť, no to by sa už čoskoro malo zmeniť. Samsung Galaxy S7 by mal byť predstavený už budúci mesiac na podujatí Mobile World Congress.