Spoločnosť OnePlus koncom októbra 2015 predstavila model X, ktorý zastupuje strednú triedu. Zariadenie vyniká kombináciou skvelých parametrov, prémiového spracovania a samozrejme ceny. Tlak ale dvíhal systém pozvánok výrobcu.

Pokiaľ ste si chceli zariadenie kúpiť, potrebovali ste jednoducho špeciálnu pozvánku, ktorú ste obdržali e-mailom. Dostať k nej sa dalo rôznymi spôsobmi, za jednoduché by sme to ale určite neoznačili. Výrobca OnePlus dnes potešil všetkých ľudí, ktorí uvažujú nad novým smartfónom. Smartfón OnePlus X sa totižto dá kúpiť prostredníctvom oficiálneho online obchodu výrobcu bez pozvánky, a to natrvalo. Ďalším bonusom je bezplatné doručenie. To výrobca ponúka pri nákupe nad 100 € v ich oficiálnom internetovom obchode.

OnePlus X je tvorený elegantnou kovovou konštrukciou, ktorú obopína sklo. K dispozícii je pri tom aj unikátna, keramická verzia. Parametre smartfónu tvorí starší, ale ešte stále výkonný procesor Snapdragon 801, ktorý poháňal viacero známych vlajkových lodí. Zabudnúť nesmieme ani na jemný Full HD displej s uhlopriečkou piatich palcov, 3 GB operačnú pamäť RAM, operačný systém Android 5.1 Lollipop s nadstavbou výrobcu Oxygen OS a možnosť rozšírenia internej pamäte prostredníctvom microSD karty. Dielo zakončujú 13 Mpx / 8 Mpx fotoaparáty a čoraz viac žiadaná dual SIM funkcionalita. Podľa našej ankety z predstavenia sa vám OnePlus X páčil.

anketa

Ak sa vám smartfón páči aj naďalej, navštívte oficiálny internetový obchod →OnePlus Store←. Nájdete tam kompletné detaily o výbave zariadenia, ako aj množstvo prezentačných fotografií a videí. Cena klasickej verzie je 269 € a prémiový keramický variant stojí 369 €.