Časy, keď lacné smartfóny nestáli ani za povšimnutie sú už dávno preč. Trh pomaly ale isto napĺňajú podarené modely od menej známych výrobcov, ktorí sa snažia zaujať hlavne výborným pomerom výkonu a ceny. Výnimkou nie je ani DOOGEE, výrobca, ktorého modely stretávame aj na Slovensku.

Ich model Y200 ponúka výborné komponenty, ktoré tvoria veľmi lákavý celok za ešte lákavejšiu cenu. Výhoda? Ide o veľmi zaujímavý 4G smartfónplnou podporou slovenských 4G frekvencií. Chcete vedieť viac? Tak poďme na to.

DOOGEE Y200 ponúka 5,5-palcový IPS displej s rozlíšením 1 280 x 720 pixelov, štvorjadrový čipset MediaTek MTK6735 s jadrami o takte 1.0 GHz. Procesoru budú pomáhať 2 GB operačnej pamäte RAM a chýbať samozrejme nebude ani 32 GB úložisko či 3 000 mAh batéria.

>>>Zobraziť kompletnú špecifikáciu DOOGEE Y200<<<

doogee2

Na zadnej strane nájdete 8 Mpx fotoaparát, zatiaľ čo tú prednú bude zdobiť 5 Mpx jednotka. Príjemným spestrením je aj snímač odtlačkov prstov, ktorý odtlačok dokáže zosnímať zo všetkých uhlov, teda aj vtedy, keď by ste telefón držali naopak. Zariadenie poháňa Android 5.1 Lollipop.

Obsah balenia
Obsah balenia

Ešte lepšou správou pre všetkých milovníkov rýchleho mobilného internetu je konektivita modelu Y200. Okrem 2G či 3G pripojenia telefón ponúka aj plnú podporu 4G frekvencií slovenských operátorov. To teda znamená, že nechýba ani podpora 800 MHz frekvencie.

DOOGEE Y200 môže byť váš za parádnych 150,17 EUR.