Úvod Zariadenia LG predstavilo hi-tech spotrebiče pre inteligentné a moderné domácnosti

LG predstavilo hi-tech spotrebiče pre inteligentné a moderné domácnosti

"Nová produktová rada poskytne možnosť žiť výnimočný životný štýl."

1
LG Signature

Elektronický juggernaut z Južnej Kórey to na tohtoročnom CES 2016 poriadne rozbehol. Pred malou chvíľou totiž odhalil komplexný modelový rad LG Signature so špičkovo vybavenými zariadeniami, medzi ktorými nechýba inteligentný varič, televízor o hrúbke štyroch kreditných kariet či chladnička s nádherným dizajnom.

Najzaujímavejším je ale bez akýchkoľvek pochýb spomínaný TV. Okrem toho, že má OLED technológiu, jeho používateľom ponúkne aj jemné 4K rozlíšenie a hrúbku konštrukcie, ktorá nepresahuje dychberúcich 2,57 milimetra. LG ho preto prezýva ako „obraz na skle“. Chýbať mu navyše nemá ani Ultra HD Premium certifikácia priamo od UHD aliancie. Panel poskytuje pokročilé technické špecifikácie, ktoré zabezpečia vysokú kvalitu zobrazovaného obsahu. Výrobca spomína napríklad pestrejšiu paletu odtieňov sivej, široký farebný gamut alebo režim HDR Pro na ešte reálnejšie zobrazovanie fotografií. Aká je ale realita, odhalia až prvé odborné recenzie.

lg-signature-2 lg-signature-4

Modelový rad LG Signature okrem iného tvorí aj osviežovač vzduchu, práčka a čistič riadov. Všetky produkty pozostávajú z prémiových materiálov a moderného vizuálneho spracovania, na ktorom sa podieľali TOP dizajnéri. Chladnička dokonca ponúka priehľadné sklo, cez ktoré môžeme nazrieť dnu bez toho, aby sme ju vôbec museli otvárať. Stačí naň iba jednoducho zaklopať. V prípade, že by sme mali plné ruky s nákupom, nižšie umiestnený senzor zaregistruje pohyb našich nôh a zrealizuje automatické otvorenie dvierok.

Novinky z LG Signature budú dostupné v nadchádzajúcich týždňoch na hlavných spotrebiteľských trhoch v Amerike, Európe a Ázii.