Úvod Zariadenia Inteligentné hodinky za „dvacku“? Ulefone uWear vás môžu milo prekvapiť

Inteligentné hodinky za „dvacku“? Ulefone uWear vás môžu milo prekvapiť

5

Z inteligentných hodiniek, resp. smartwach, sa stávajú čoraz populárnejšie zariadenia. Často dokážu merať tep, prejdené kroky, samozrejme ukazujú čas a zobrazujú mnoho ďalších vylepšení. Tie najnovšie kúsky ale stoja aj niekoľko stoviek eur a to mnohých prirodzene odradí. Čo ak by sme vám ukázali inteligentné hodinky za dvacku? Presne tak, novinka od Ulefone totiž cenou atakuje 20 eurovú hranicu.

Hodinky uWear ponúkajú niekoľko veľmi zaujímavých funkcií, ktoré môžu zaujať všetkých milovníkov. Poďme si ich zhrnúť.

Krokomer – vďaka gyroskopu dokážu hodinky spočítať, koľko krokov ste prešli. To však nie je všetko. Šikovný softvér rozpozná, kedy zaspíte a spočíta aj prespaté hodiny. Aby toho nebolo málo po určitej dobe vás upozorní, aby ste toľko nesedeli a na chvíľu sa prešli.

Ovládač – Vďaka uWear dokážete ovládať nielen fotoaparát na smartfóne, ale aj jeho hudobný prehrávač. Stačí, že ťuknete do hodiniek a ony zmenia pesničku. Šikovné!

Systém ochrany – hodinky vám oznámia, že prestali komunikovať s vašim telefónom. To môže znamenať, že ho niekto ukradol, alebo že ste ho niekde zabudli.

Notifikácie – zobrazenie notifikácií z Twitteru, Gmailu, Facebooku, WhatsApp a ďalších služieb

Odolný voči vode – vďaka certifikácii IP65 si hodinky môžete kľudne zobrať do sprchy

Okrem toho hodinky ponúkajú rovnaký remienok, aký nájdete napríklad na hodinkách Apple Watch. Ak sa vám táto ponuka zapáčila, navštívte obchod Everbuying, kde si ich môžete zakúpiť za parádnych 21,06 EUR.

>>>Zobraziť všetky informácie o Ulefone uWear<<<