Úvod Výrobcovia HTC Poznáme detailný plán aktualizácie HTC smartfónov na Android 6.0 Marshmallow

Poznáme detailný plán aktualizácie HTC smartfónov na Android 6.0 Marshmallow

2
HTC One M9 Plus

Uvoľnenie aktualizačného balíčka s Marshmallow a novým Sense pre HTC One M8 sprevádza sprístupnenie nových informácií, vďaka ktorým teraz poznáme približné termíny ďalších aktualizácií.

Spoločnosť HTC má totižto v pláne aktualizovať na najnovšiu verziu operačného systému Android nielen vlajkové lode One M8 a One M9, ale aj iné smartfóny z jej portfólia. Výnimkou vraj nebude ani unikátny kúsok pod označením Desire Eye, ktorý vraj preskočí verziu 6.0.0 a dostane rovno 6.0.1.

Dostupné detaily o aktualizačnom kalendári nepochádzajú priamo od taiwanského výrobcu, ale od vývojára ROMky MaximusHD, ktorý ich zverejnil prostredníctvom svojej webstránky llabtoofer.com.

Vývojár @LlabTooFeR v tweete zároveň prezradil, že Marshmallow pre model HTC Desire Eye bude pripravený trošku neskôr. Môže to teda znamenať, že aktualizácia bude súčasťou uvolnenia rovnakého softvérového balíčka aj pre One M9 niekedy v prvom štvrťroku 2016. Keďže ale uniknutý plán tieto špekulácie priamo nepotvrdzuje, stať sa tak vôbec nemusí. Minuloročná vlajková loď má pre Android 6.0.1 približný termín už určený (Q1 2016), Desire Eye zatiaľ nie.

Rovnako sa zatiaľ nevie, kedy zhruba by mohol Marshmallow doraziť do modelu HTC One M9 Plus. Dostupnejšie smartfóny z modelového radu Desire prídu na rad niekedy počas druhého štvrťroka 2016.

Plán očakávaných softvérových aktulizácií pre HTC produkty nájdete nižšie.

aktualizacia-htc-marshmallow
Kalendár aktualizácie HTC smartfónov na Android 6.0 Marshmallow