Úvod Výrobcovia HTC HTC One M10 nepredstavia na MWC 2016, ale až v marci

HTC One M10 nepredstavia na MWC 2016, ale až v marci

2
HTC One M9 Plus

Tohtoročné podujatie MWC bude o jeden významný Android smartfón zrejme „chudšie“. Z ďalekej Číny sa sem totiž dostali informácie, že HTC novú generáciu odloží o jeden mesiac. Na vine má byť dizajn konštrukcie, ktorý sa vraj nepozdával vrcholovému manažmentu, tak sa musel nakoniec ešte prerobiť.

Namiesto februára by mal tentokrát byť marec ako mesiac, kedy uzrie svetlo sveta HTC One M10. Uvedenie na pulty obchodov je preto predpokladané na apríl, čo môže ohroziť predaje, pretože taký LG G5 alebo Samsung Galaxy S7 môže prísť už v marci. Veľa nedočkavých fanúšikov taiwanského výrobcu potom s najväčšou pravdepodobnosťou prebehne ku konkurencii.

Informuje web GSMarena.com.

Nástupca modelu One M9 z minulého roku má okrem vylepšených technických špecifikácií ponúknuť aj úplne iný vizuálny vzhľad, možno v podobe kontroverzného One A9.

HTC One M10 dostane okrem iného aj IP68 certifikáciu, ktorá zabezpečí vyššiu odolnosť voči nepriaznivým podmienkam. Počítať sa však dá i s čipsetom Snapdragon 820, 23 Mpx fotoaparátom, snímačom odtlačkov alebo 3000 mAh batériou.

Doteraz sa však neobjavili takmer žiadne foto/video úniky či dôveryhodné špekulácie. Očakávaná novinka od HTC je preto stále veľmi záhadná, takže zatiaľ treba všetko brať s maximálnou rezervou.