Úvod Výrobcovia Samsung FOTO Takto budú vyzerať nové fitness hodinky od Samsungu

FOTO Takto budú vyzerať nové fitness hodinky od Samsungu

1
Jedna z ďalších noviniek od spoločnosti Samsung?

Začína to pomaličky vyzerať tak, že má Samsung prichystanú nie jednu, ale hneď viacero noviniek. Ukázať sa ich chystá už čoskoro, dokonca ešte pred oficiálnym začiatkom podjuatia MWC 2016. Svetlo sveta má totiž uzrieť aj niečo, čo sa dá jednoducho popísať ako kríženec medzi inteligentnými hodinkami a fitness náramkom.

Zariadenie na komplexné zaznamenávanie rôznych pohybových aktivít je interne známe aj pod názvom „Triathlon„. A podľa dostupných fotografií, ktoré unikli na internet, už teraz vieme, že sa jeho vizuálna podoba bude niesť v duchu dizajnového spracovania úspešných smartwatch Gear S2. To znamená okrúhly ciferník či pekne spracované používateľské prostredie operačného systému Tizen. Na otočný mechanizmus, ktorým sa dá systém intuitívne ovládať, ale môžeme tentokrát zabudnúť.

Fitness hodinky budú údajne patriť medzi dostupnejšie nositeľné produkty na naše zápästia, pričom konkrétnu cenovku zatiaľ nepoznáme. Ak by sme ale mali vychádzať z doterajšej cenovej politiky spoločnosti Samsung, až tak nízkej sumy sa podľa všetkého nedočkáme.

Zariadenie Triathlon – alebo aj  SM-R150 – pozostáva z pekne spracovaného kovového tela a rýchlo vymeniteľných remienkov. Detaily ohľadne technických špecifikácií zatiaľ bližšie nepoznáme. Môžeme ale predpokladať, že v ponuke nebude chýbať ani zvýšená odolnosť voči vode a iným nepriaznivým elementom, ktoré by očakávané hodinky mohli počas športovej aktivity veľmi rýchlo poškodiť.

MWC 2016

Na podujatí Unpacked, konajúcom sa deň pred oficiálnym otvorením brány MWC 2016, Samsung predstaví aj novú vlajkovú loď Galaxy S7, vrátane jej ďalších variant so zahnutým displejom. Tento rok sa vraj totiž dočkáme až dvoch verzií Galaxy S7 edge. Jedna ponúkne identickú uhlopriečku ako klasický model a tá druhá zase uhlopriečku nad 5,5-palca.

Samsung-SM-R150-could-be-the-manufacturers-rumored-fitness-tracker (3) Samsung-SM-R150-could-be-the-manufacturers-rumored-fitness-tracker (2) Samsung-SM-R150-could-be-the-manufacturers-rumored-fitness-tracker (1) Samsung-SM-R150-could-be-the-manufacturers-rumored-fitness-tracker (4)

Novinky z MWC vám prinášame vďaka

Najlepšia výbava za najlepšie ceny
Globálny predaj smartfónov, tabletov a RC modelov
To najlepšie z Číny za najnižšie ceny