Úvod Zaujímavosti Budík, ktorý ťa prinúti vstať z postele. Neprestane zvoniť, kým naň nestúpiš

Budík, ktorý ťa prinúti vstať z postele. Neprestane zvoniť, kým naň nestúpiš

2

Vstať ráno z postele je bezpochyby jedným z najväčších problémov, aké ľudí kedy postihli. S týmto ambicióznym nápadom by sa to však mohlo aspoň sčasti napraviť. Ide o špeciálny typ budíka v tvare koberčeku, ktorý neprestane zvoniť až kým na sebe nezacíti dve chodidlá.

To znamená, že ak ho budeme chcieť po aktivácii budenia vypnúť, budeme jednoducho musieť vyskočiť z postele a položiť naše nohy na podlahu minimálne na tri sekundy. Pri konvenčných budíkoch sa pritom stačí iba dotknúť príslušného tlačidla a zvonenie automaticky prestane buď úplne alebo len na určitú chvíľu. Tak či tak existuje veľká pravdepodobnosť, že nakoniec aj tak zaspíme.

Skvelý nápad ale ešte nepredstavuje reálny produkt pre spotrebiteľov. Najskôr musia jeho tvorcovia vyzbierať dostatok financií na realizáciu, čo chcú docieliť prostredníctvom komunitného webu Kickstarter. Tam sa im behom pár dní podarilo vyzbierať takmer 100 000 dolárov, pričom potrebovali len 50 000. Do konca kampane ešte zostáva 52 dní, takže suma môže výrazne narásť.

Unikátny budík by sa mal predávať za 99 dolárov. Ak ale projekt podporíte už teraz, vyjde vás na 59 dolárov. Viac vizuálnych detailov nájdete nižšie vo videu.