V obchode Google Play sa pomerne často objavujú zľavy na rôzne aplikácie a hry. Niekedy ide len o malé zvýhodnenie ceny alebo je zľava pri tituloch, ktoré patria vzhľadom k obľúbenosti a kvalite k priemeru. Za pozornosť však aktuálne stoja dve popredné aplikácie vo výraznejšej zľave.

Prvým na rane je obľúbený nástroj pre úpravu fotografií, Photo Studio PRO. Zľava dosahuje až 75 % a získať ho môžete za 1,10 €. Prostredníctvom tejto aplikácie môžete svoje fotografie vylepšiť rôznymi filtrami, nechýbajú rámy alebo nástroje pre retušovanie. Snímky môžete tiež obohatiť o text alebo nálepky, ktorých je v databáze aplikácie neúrekom.

photostudio

Druhou appkou je Speed View PRO. Ide o jednoduchú aplikáciu pre meranie rýchlosti, ktoré prebieha na základe GPS súradníc. Sledovať môžete aktuálnu, maximálnu alebo priemernú rýchlosť, rovnako tak smer, vzdialenosť alebo celkovú dĺžku cestovania. Aplikácia si nájde miesto v autách, ale aj pri bicyklovaní alebo behaní. Jej zľavnená cena je 0,74 €.

SpeedView-Pro

Zľavy na aplikácie sú časovo obmedzené, s kúpou by ste teda nemali váhať. Pokiaľ akciu predsa len nestihnete, v obchode Google Play sa ich ešte objaví neúrekom. Pokiaľ na nejakú zaujímavú natrafíme, určite vám ju posunieme.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kvadgroup.photostudio_pro“]

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kvadgroup.photostudio_pro“]