Úvod Anketa ANKETA Čo by podľa vás mala mať dobre vybavená vlajková loď?

ANKETA Čo by podľa vás mala mať dobre vybavená vlajková loď?

19

Každým rokom sa nároky spotrebiteľov na hi-end smartfóny zvyšujú, za čo nepochybne môže neustále rýchlejší technologický pokrok, ktorý ženie výrobcov dopredu. V tomto roku môžeme očakávať rozvoj troch nových TOP inovácií – 3D dotyku, štandardu USB Type-C a veľkých pixelov.

Všetky tri už teraz nájdeme na trhu, avšak zatiaľ iba v nevýraznom počte.

Force Touch, čo je akási obdoba 3D dotyku, ponúka spomedzi Android smartfónov zatiaľ iba Huawei Mate S. Slot USB Type-C síce nájdeme vo viacerých modeloch, no ešte stále to nemôžeme považovať za masovo používaný štandard, čo sa odráža aj na malom počte kompatibilného príslušenstva. A veľké pixely sú podľa všetkého budúcnosťou každého kvalitného mobilného fotoaparátu. Dokazujú to aj nové Nexus smartfóny od LG a Huawei, ktoré v noci fotia naozaj ukážkovo.

Nás by ale teraz zaujímal váš názor, respektíve vaše požiadavky na vlajkové lode pre rok 2016. Čo by ste od kvalitného hi-end smartfónu očakávali? Máte väčšie požiadavky na softvér alebo hardvér zariadenia? Aký materiál máte najradšej – plast alebo skôr niečo prémiovejšie v podobe hliníkové rámika so sklom? Dajte nám vedieť v komentároch.