Úvod Výrobcovia Xiaomi Nový Mi Band 1S v ponuke za skvelú cenu. Doprajte si predčasný...

Nový Mi Band 1S v ponuke za skvelú cenu. Doprajte si predčasný vianočný darček!

1
Xiaomi Mi Band 1S

Mnohí z vás určite poznajú alebo dokonca vlastnia Mi Band, inteligentný náramok od stále viac populárnejšej spoločnosti Xiaomi. Ide o inteligentný krokomer s obrovskou výdržou na jedno nabitie s mnohými ďalšími funkciami. V súčasnosti sa však na trh dostáva jeho nástupca MiBand 1S, ktorý disponuje ďalšou užitočnou funkciou navyše.

Tou je monitoring srdcového tepu, ktorý si môžete kontrolovať, alebo len pre zábavu sledovať behom rôznych pohybových aktivít.

Výzorom sa však od svojho predchodcu nelíši. Malé rozdiely sú len vo veľkosti snímača, no hovoríme naozaj len o zanedbateľných milimetroch a váhe, kde mu pribudlo 0,5 gramu navyše.

miband-1s

Kapacita batérie ostáva rovnaká, 45 mAh, ktorá rovnako ako u predchodcu zaručí približne 30-dňovú prevádzku fitness náramku (mne osobne vydržala aj dlhšie).

MiBand disponuje aj certifikáciou odolnosti IP67, čo znamená, že si ho pred každým sprchovaním alebo kúpaním nemusíte dávať dole z ruky. Vydrží totiž dočasné ponorenie a je taktiež odolný voči prachu. S vaším telefónom bude v spokojnej symbióze, ak vlastníte smartfón s verziou Androidu 4.4 a viac.

Svoj náramok si môžete aj prispôsobiť podľa seba. V čínskom e-shope GearBest nájdete okrem základného vzhľadu náramku aj kopu iných rozličných silikónových náramkov, do ktorých môžete senzor osadiť.

Dočasná zľava: GearBest vyčlenil 600 kusov Mi Band 1S, pre ktoré stanovil cenu len 27,77 EUR. Nižšia cena TU.

Vynovený obľúbený produkt značky Xiaomi za cenu 30,96 EUR nájdete v obchode GearBest.com.

>>>Pre kompletné informácie kliknite sem<<<