Úvod Xiaomi Xiaomi Mi 5 Unikol predný panel Xiaomi Mi 5: Fyzické Home tlačidlo je potvrdené

Unikol predný panel Xiaomi Mi 5: Fyzické Home tlačidlo je potvrdené

0
Údajne panel zo Xiaomi Mi 5

Posledné dni sú na úniky naozaj bohaté. Po Galaxy S7 sme sa teraz dozvedeli konečne niečo nové aj o očakávanej vlajkovej lodi čínskeho výrobcu Xiaomi. A aby sme boli presnejší, namiesto odhalenia by bolo vhodnejšie použitie výrazu ‚potvrdenie špekulácie‘, podľa ktorej má Android novinka ponúknuť netradičné fyzické tlačidlo priamo po displejom.

Pokiaľ ochranné sklíčko prednej strany smartfónu naozaj patrí modelu Mi 5, je to už viac ako isté. Ďalšia generácia hi-end modelu príde so zabudovaným senzorom na odtlačky prstov, pričom tlačidlo zároveň poslúži ako okamžitý návrat na domácu obrazovku.

Z fotografie si navyše môžeme všimnúť viac oblejšie rohy konštrukcie. Ostatné detaily vyhovujú únikom z tohto týždňa, čo znamená, že máme k dispozícii celkom dôveryhodný materiál.

Fotka pochádza od bližšie nešpecifikovaných zdrojov čínskeho tech webu GizmoChina. Kde bola ale zhotovená, nikto presne povedať nevie.

Web ďalej uvádza, že sa môže jednať o 5-palcový zobrazovací panel s Full HD rozlíšením. Rovnakú uhlopriečku má pritom aj súčasná generácia Xiaomi Mi 4. Aktuálne špekulácie spomínajú i USB Type-C slot, Snapdragon 820, 16 a 8 MPx fotoaparáty či 4 GB operačnej pamäte RAM. Oficiálne predstavenie podľa všetkého prebehne koncom januára.

Ide o časť Xiaomi Mi 5?
Ide skutočne o časť Xiaomi Mi 5?