Aj vám sa páčia produkty od výrobcu známeho ako čínske jabĺčko? Xiaomi je značka, ktorá si získala srdcia mnohých Slovákov a vyzerá to tak, že rovnaký trend bude s príchodom Xiaomi Mi 5 pokračovať aj budúci rok. Ak sa teda chystáte kupovať práve niečo od Xiaomi a chcete ušetriť, mrknite na parádne ponuky nižšie. Prinášame vám ich v spolupráci s obchodom Everbuying.net, ktorý celú akciu zastrešuje.

miband1s

Ako už možno viete, Xiaomi nevyrába len kvalitné smartfóny ale aj príslušenstvo. Medzi jedno z najznámejších patrí fitness náramok Xiaomi Mi Band, ktorý len nedávno prešiel inováciou. Verzia 1S prináša merač rýchlosti tepu, vďaka ktorému náramok dokáže presnejšie merať nie len vaše cvičenie ale aj váš spánok.

xiaomi-redmi-note-3-4

Ak však chcete zainvestovať o niečo viac, k dispozícii máte naozaj skvelé ponuky na Xiaomi smartfóny. Vyzdvihnúť môžeme napríklad Xiaomi Redmi Note 35,5-palcovým displejom, osemjadrovým procesorom, snímačom odtlačkov prstov3GB RAM. Nechýba mu ani 32GB úložisko, 13Mpx zadný fotoaparát a MIUI 7. Najlepšie na tom celom je to, že za tento telefón s 3GB RAM zaplatíte len 176 EUR. K telefónu je v zľave zo 7,59 EUR na 3,72 EUR aj skvelé kožené puzdro.

Ak si chcete svoje zážitky natočiť na športovú kameru, Xiaomi vyrába kvalitný kúsok zvaný Xiaomi Yi. 1080p video v 60fps môžete natáčať len za 57,01 EUR.

yilight

Skvelá ponuka sa týka aj novučičkého tabletu Mi Pad 2, ktorý si v Everbuying.net môže byť váš za 168,35 EUR. Medzi ďalšími produktami, ktoré by vás mohli zaujať je 10 000mAh externá batéria za 13,93 EUR alebo 16 000mAh model za 22,17 EUR. Zvedavé oko fanúšika technológií by mohlo zaujať aj smart svetlo Xiaomi Yi Light, ktorého farbu môžete meniť cez smartfón či užitočné tlačidlo Mi Key, ktorému môžete vybrať vlastnú funkciu.

Výrobkov je na výber skutočne veľa, tak kľudne vyberajte. Neváhajte však a objednávajte, v akcii je len obmedzený počet kusov.

>>>Zobraziť kompletnú ponuku Xiaomi produktov<<<