Aj tento rok si spoločnosť Google vo svojom obchode Play s „tovarom pre smartfóny“ pripravila niekoľko chrumkavých zliav. Za oveľa výhodnejšiu cenu môžete získať niektoré aplikácie ale hlavne hry. 

Zliav je relatívne slušné množstvo a v našom prípade sú zľavy trochu neprehľadné. Nie všetky zvýhodnené ceny sa týkajú aj všetkých krajín, kde je aplikácia alebo hra dostupná.

Zároveň ide o časovo obmedzené zľavy. Niektoré tituly sa dajú zakúpiť za lepšiu cenu len v krátkom časovom období alebo naopak, zľava potrvá aj niekoľko dní. Namiesto pátrania po detailoch vám dáme tip na jednu pomôcku.

Ide o aplikáciu AppSales, v ktorej sa vám jednoducho zobrazia všetky aplikácie a hry, ktoré sú zľavnené. Zároveň aplikácia ponúka možnosť notifikácií pre čerstvé zľavy alebo si svoje vyhliadnuté aplikácie môžete uložiť do zoznamu sledovania.

Ak sa pri nich náhodou zobrazí zľava, dostanete upozornenie. Aplikácia AppSales je k dispozícii aj v prémiovej platenej verzii, pre bežné používanie však stačí aj tá bezplatná. Ako aplikácia zobrazuje dané zľavy vidíte na rendroch nižšie. K jej inštalácii vám už len stačí navštíviť obchod Google Play.

appsales

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=net.tsapps.appsales“]